Ο Σιόβας, η θέση του Παναθηναϊκού, τι υποστηρίζει το ΑΠΕ και ένα περιστατικό στη Λεωφόρο

Ο επίσημος Παναθηναϊκός διέψευσε τα όσα ανέφερε το ΑΠΕ σύμφωνα με το οποίο ο Δημήτρης Σιόβας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους».

Ο Σιόβας, η θέση του Παναθηναϊκού, τι υποστηρίζει το ΑΠΕ και ένα περιστατικό στη Λεωφόρο

Ο επίσημος Παναθηναϊκός ανέφερε το απόγευμα της Τετάρτης (15/09) πως «...δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σιόβα» διαψεύδοντας τις πληροφορίες γύρω από τις επαφές των «πράσινων» με την πλευρά του 33χρονου κεντρικού αμυντικού.

Το θέμα προέκυψε μετά τα όσα ανέφερε το ΑΠΕ, το οποίο υποστηρίζει ότι «η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας στόπερ προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες (και) στον Παναθηναϊκό και υπήρξαν επαφές του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή με ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Το όνομά του όντως έπεσε στο τραπέζι ως μία επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας, με δεδομένα τα προβλήματα που υπήρχαν απ’ την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας με τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, αλλά και την πολύμηνη απουσία του Κουρμπέλη.

Σε κάθε περίπτωση, εντούτοις, το όλο θέμα ήταν εξαρχής πολύ λεπτό για τον Παναθηναϊκό, με δεδομένο το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Σιόβα, αλλά και τις κατά καιρούς δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού κι ένα περιστατικό στο οποίο είχε συμμετοχή κι ο ίδιος στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο την αγωνιστική περίοδο 2015/16.

Κι όλα αυτά επί της ουσίας αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες στην όλη κουβέντα, καθώς υπήρξαν πολλές εσωτερικές ενστάσεις για να προχωρήσει η μεταγραφή, η οποία εντέλει φαίνεται ότι μπήκε στον «πάγο» από τον Παναθηναϊκό».