ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Μοχαμάντι

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ χαφ Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη.

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Μοχαμάντι

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα προσθήκης για το έμψυχο δυναμικό της βρίσκεται η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούσαν έναν παίκτη για να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνάς τους και λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας (σ. 17 Σεπτεμβρίου) για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον Μιλάντ Μοχαμάντι.

Ο 27χρονος διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της «Ένωσης», η οποία φιλοδοξούσε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι διαπραγματεύσεις βέβαια τότε δεν προχώρησαν, αλλά τις τελευταίες μέρες η κατάσταση τελικά άλλαξε.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία ώστε ο Μιλάντ Μοχαμαντί να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και να ενισχύσει έτσι ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ελληνικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μοχαμάντι είναι 44 φορές διεθνής και την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 1 γκολ και 5 ασίστ σε 41 συμμετοχές με τη Γάνδη.