Ιωνικός – Άρης: Μια ημέρα νωρίτερα η σέντρα στη Νεάπολη

Την Παρασκευή (17/9) και όχι το Σάββατο (18/9) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ιωνικού με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης. Το αίτημα έκανε η αστυνομία και η διοργανώτρια αρχή το έκανε το δεκτό.

Ιωνικός – Άρης: Μια ημέρα νωρίτερα η σέντρα στη Νεάπολη

Δεν θα διεξαχθεί Σάββατο (18/09) το ματς του Ιωνικού με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ο αγώνας πήγε μια ημέρα νωρίτερα. Έτσι οι δύο ομάδες θα παίξουν στο γήπεδο της Νεάπολης την Παρασκευή (17/9) στις 19.00 στη Νεάπολη.

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαίτησης της Ελληνικής Αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ σε άλλη ημέρα για λόγους ασφαλείας, ο εν λόγω αγώνας, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/09/2021 και ώρα 19.00 (αντί για το Σάββατο 18/09/2021 και ώρα 20.30)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για τη μετάθεση του αγώνα.

Η αναμέτρηση είχε οριστεί αρχικά για το Σάββατο στις 20:30, ωστόσο η θλιβερή επέτειος οκτώ ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μετά φυσικά και το σχετικό αίτημα της ελληνικής αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη.