«Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σιόβας»

Ο Δημήτρης Σιόβας εδώ και λίγες εβδομάδες έχει μείνει ελεύθερος από την Ουέσκα, αλλά ακόμη δεν έχει βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Από την Ισπανία επέμεναν και χθες ότι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

«Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σιόβας»

Ο Δημήτρης Σιόβας είχε φτάσει μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά δεν τα βρήκε στα χρήματα με την ομάδα της Μαδρίτης κι έτσι αυτός ο… γάμος δεν έγινε ποτέ.

Χθες το απόγευμα υπήρξε μία φημολογία για ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή. Από την Ισπανία επέμεναν και χθες ότι ο Δημήτρης Σιόβας τις τελευταίες ώρες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφεραν πως ο έμπειρος στόπερ αναμένεται να κλείσει οριστικά στην ομάδα του Πειραιά ίσως και σήμερα.

Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα φαίνεται να είναι ραγδαίες, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως, παρά τις προτάσεις που είχε από την Ισπανία, ο Σιόβας τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην ομάδα του Πειραιά που ήταν και η μεγάλη του επιθυμία.