Εντιαγέ: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στον Άρη»

Ο Μπαντού Εντιαγέ παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ

Εντιαγέ: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στον Άρη»

Έτοιμος να κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Άρης που θα υποδεχτεί στις 19:30 τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Mε δηλώσεις του στη ΝOVA ο Μπαντού Εντιαγέ σχολίασε τον αντίπαλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις προσδοκίες που έχει ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το νέο πρωτάθλημα και την ευχή του: «Επιτέλους αρχίζουμε. Είναι κάτι που μας έλειψε, υπάρχουν προσδοκίες μεγάλες για εμάς θα ανταποκριθούμε θα είμαστε καλοί και ήρθε η ώρα για κέφι».

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης: «Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Παίζουμε πλέον για τους βαθμούς. Σε όλα τα φιλικά δείξαμε σοβαρό πρόσωπο, αλλά τώρα είναι αλλιώς. Το κλίμα στην ομάδα είναι διαφορετικό και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό».

Για το κατά πόσο θέλει να παίξει μπροστά στο κοινό του Άρη:«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο κοινό μας μπροστά. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και περιμένω πως και πως να παίξω στο γεμάτο γήπεδό μας».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μία νέα ομάδα, έχουμε δει τον αντίπαλο στην ανάλυση που κάναμε, αλλά το σημαντικό είναι να βγάλουμε αυτά που εμείς μπορούμε και θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το τι υπόσχεται ο ίδιος στον κόσμο του Άρη: «Είναι δύσκολο να υπόσχεσαι μπροστά στην κάμερα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί (γέλια), αυτό που σίγουρο μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δίνω σε κάθε παιχνίδι ότι έχω και δεν έχω».