Λόπεθ: Σχεδιάσαμε το ματς για να πάρουμε και το τρίποντο

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ μίλησε για το 0-0 που πήρε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Λόπεθ: Σχεδιάσαμε το ματς για να πάρουμε και το τρίποντο

Ο Άνχελ Λόπεθ από την πλευρά του μετέφερε όλα όσα είχαν προηγηθεί πριν από το ματς, αλλά και κατά τη διάρκεια του 0-0 του Ατρομήτου στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το ματς, δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε σχεδιάσει το ματς για να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Βέβαια γνωρίζαμε ποιον είχαμε απέναντί μας, έναν αντίπαλο με υψηλή ποιότητα. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Κάναμε μία σκληρή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες στιγμές».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες: «Στο ημίχρονο τούς είπα να τα δώσουν 100% όλα. Όποιος δεν τα δίνει, δεν έχει χώρο στην ομάδα. Μάλιστα, είπαμε να είμαστε συμπαγείς, να τρέξουμε πολύ, να κυνηγήσουμε το γκολ μέχρι το φινάλε. Παίξαμε στην προετοιμασία μας απέναντι σε τοπ ομάδες στην Ισπανία και γνωρίζαμε ότι από το πρώτο ματς έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Θα τρέχουμε πολύ. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι είμαστε περήφανοι. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος και έχω μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο και τον διαιτητή».