Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0: Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού (vids)

Οι καλύτερες φάσεις και οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες ου πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού για το νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0: Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού (vids)

Πρεμιέρα με το δεξί στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν όρεξη για αστεία και... πέταμα βαθμών με το «καλησπέρα», ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου συνήθως είναι δυσκολοκατάβλητη, ακόμα και όταν κατεβαίνει ως φιλοξενούμενη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως σήμερα (12/9).

Η σέντρα του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

Η αποστολή την οποία ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελείται από τους Κρίστινσον, Τζολάκη, Βατσλίκ, Ανδρούτσο, Λαλά, Καρμπόβνικ, Μπα Ο., Σισέ, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλή, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπα Α., Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του ο Άνχελ Λόπεθ συγκρότησε αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.