ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

Παρακολουθήστε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League 1.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

Στο γήπεδο της Τούμπας κάνει ποδαρικό ο ΠΑΟΚ για το νέο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (12/9) στις 19:00 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να πάρει μια άνετη νίκη ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον μεγάλο αντίπαλό του και να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος.

Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Πασχαλάκης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα, Μιλιντσεάνου, Κόντε, Σιόντης, Λιάσος, Καραχάλιος, Λώλης, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Μίνα.

O Kόντε «παγώνει» την Τούμπα, καθώς αξιοποιεί απίστευτη γκέλα του Ζίφκοβιτς σε αποτυχημένο διώξιμο της μπάλας και διαμορφώνει το 0-1 σε κενό τέρμα! Δείτε το γκολ του ΠΑΣ: