Κουλούρης: «Να δείξουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας»

Ο Ευθύμης Κουλούρης παραχώρησε δηλώσεις στη NOVΑ πριν από το αγώνα του Ατρόμητου στην έδρα του Ολυμπιακού

Κουλούρης: «Να δείξουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας»

Κατευθείαν στα βαθιά θα μπει ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα αφού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Ευθύμης Κουλούρης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στους στόχους της ομάδας, αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις των Περιστεριώτων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νέα χρονιά: «Εύχομαι να ξεκινήσουμε καλά προσωπικά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται σε σχέση με πριν».

Για το εάν ο πήχης είναι ψηλά λόγω των μεταγραφών: «Ο πήχης ήταν πάντα ψηλά νομίζω πως το δείχνουν και οι προσθήκες. Πρέπει να δείξουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να έχουμε μία καλή χρονιά».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά: «Είμαστε πάνω από δύο μήνες σε ρυθμούς προετοιμασίας. Έχουν αλλάξει πολλά προγράμματα όσον αφορά την φυσική κατάσταση και τα φιλικά ήταν παραπάνω από όσα θα έπρεπε να κάνουμε οπότε ψυχικά έχουμε κουραστεί όλοι οι παίκτες. Θα έπρεπε να πάρουμε κάποια νίκη στα φιλικά αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Τα σημαντικότερα είναι τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδι της σεζόν. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας και σαν ομάδα τις δυνατότητες. Είναι ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Σαν Ατρόμητος πάμε κάθε φορά να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είναι ευκαιρία για κάτι πολύ σπουδαίο φέτος. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και όχι να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να βγάλουμε ομαδικά την ποιότητά μας και έχουμε χτίσει ένα καλό σύνολο και πρέπει να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όπως παλαιότερα».