Ο Ρέτσος δεν ξέχασε τον φίλο του, τον Δημήτρη Σκαφίδα (pic)

Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν σχολίασε το γεγονός πως ο νεαρός τερματοφύλακας παίρνει χρόνο με την πρώτη ομάδα.

Ο Ρέτσος δεν ξέχασε τον φίλο του, τον Δημήτρη Σκαφίδα (pic)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μπορεί να διαπρέπει στο γερμανικό πρωτάθλημα και η καριέρα του να έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, όμως, από την άλλη δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα φιλαράκια του στην Ελλάδα. Ο στόπερ της Λεβερκούζεν παρακολουθεί και όλα όσα γίνονται στον Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία των παιδιών με τα οποία μαζί έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ακαδημία των Πειραιωτών.

Στο φιλικό με την Τεσέντερλο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Σκαφίδας. Ο νεαρός πορτιέρο από την περασμένη σεζόν ανήκει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, αλλά δεν είχε παίξει ούτε σε φιλικό παιχνίδι. Ο Μαρτίνς του έδωσε την ευκαιρία, ενώ έπαιξε και στην αναμέτρηση με την Έουπεν.

Ο Σκαφίδας από το Σάββατο το βράδυ είναι το κεντρικό πρόσωπο, αφού όλοι οι συμπαίκτες του, του εύχονται τα καλύτερα. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Είναι ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος γνωρίζει πολύ καλά πως αισθάνεται ο Δημήτρης Σκαφίδας και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο ότι παίρνει πλέον χρόνο συμμετοχής.

Ο Ρέτσος ανάρτησε φωτογραφία στην οποία ο Σκαφίδας διακρίνεται με τους Ανδρούτσο, Νικολάου και έγραψε: «Έπεται και συνέχεια. Καλή αρχή».