Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Πάει να τα φέρει... τούμπα ο Ρέαμπτσιουκ!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φώναξε «παρών» παρά τα τρία επίπονα 90λεπτα με την Μολδαβία σε μία εβδομάδα και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξεκινήσει και με τον Ατρόμητο (12/9, 20.30).

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Πάει να τα φέρει... τούμπα ο Ρέαμπτσιουκ!

Μέχρι και την Παρασκευή (10/9) το φαβορί για να βρεθεί στην ενδεκάδα ήταν ο Καρμπόβνικ έναντι του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έκανε φουλ γυμναστήριο μετά την κοπιαστική εβδομάδα που είχε με την Εθνική Μολδαβίας. Τρία 90λεπτα σε διάστημα 7 ημερών δεν είναι δα και μικρό πράγμα!

Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι ο Μολδαβός θα έπαιρνε ανάσες στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (12/9, 20.30). Μέχρι που εμφανίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (11/9) και ουσιαστικά βροντοφώναξε «παρών» για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν βλέποντας τον Ρέαμπτσιουκ να τα φέρνει... τούμπα και να μην καταλαβαίνει τίποτα από κούραση, τον έχει πλέον στο μυαλό του για την αρχική ενδεκάδα.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, καθώς πάντοτε παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα ζυγίσει και κάποια πράγματα διαφορετικά ο Μαρτίνς. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ακολουθεί το παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ο Ρέαμπτσιουκ να ξεπεράσει τα... κόκκινα αγωνιζόμενος απέναντι στον Ατρόμητο, τότε θα επιλέξει τον Καρμπόβνικ.

Ένας Καρμπόβνικ που έμεινε στον Ρέντη το προηγούμενο διάστημα και έριξε μπόλικη ατομική δουλειά, αλλά και με το υπόλοιπο γκρουπ. Απλώς, το κακό με τον Πολωνό είναι ότι ακόμα δεν γνωρίζει 100% το παιχνίδι των υπολοίπων. Για να το μάθει ,όμως, αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω των αγώνων.