Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο Βόλος παίζει την Κυριακή (12/9) με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό. Το Σάββατο (11/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Έμεινε εκτός ο Σωτήρης Νίνης.

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Μία επιπλέον απουσία μετράει ο Βόλος ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, την Κυριακή (12/9) στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε και ο έμπειρος μέσος Σωτήρης Νίνης ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτόν τον λόγο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι φυσικά το μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς Αμπασκάλ. Είνει εκτός και οι τραυματίες Ορόζ, Ριένστρα, Ρινέρ και Τριανταφύλλου.

Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τη Λαμία: Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος για τον αγώνα των Θεσσαλών με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό: «Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τη Λαμία. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ».