ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή για την αναμέτρηση στην Τούμπα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Με μία προπόνηση το Σάββατο (11/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο τεχνικός της ομάδας Ηρακλής Μεταξάς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή:

Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Παντελάκης,Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα, Μιλιντσεάνου, Κόντε, Σιόντης, Λιάσος, Καραχάλιος, Λώλης. Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα και Μίνα.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μπρένερ, Καραγιάννης, Αλέξης και Παναγιώτης Τριάδης και για λόγους τακτικής οι Αθανασίου, Ρίζος, Κύρκος.

«Για τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος αναχώρησε η ομάδα μας, με τον προπονητή μας κ.Μεταξά να έχει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, τους:

LODYGIN, ΣΟΥΛΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΚΑΡΓΑ, DOMINGUEZ, ΣΙΟΝΤΗ, ΜΙΝΑ, GARDAWKSI, ΛΙΑΣΟ, SCHNEIDER, MOREIRA, ΛΩΛΗ, MILINCEANU, PEREA και CONDE», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (12/9) στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.00. Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/9).