Μακελελέ: «Ο Ολυμπιακός μας έκανε να υποφέρουμε»

Ο τεχνικός της Έουπεν μίλησε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο που ήταν πολύ δύσκολο.

Μακελελέ: «Ο Ολυμπιακός μας έκανε να υποφέρουμε»

Η Έουπεν μπορεί να νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 3-2, αλλά είναι αλήθεια πως πέρασε ένα εφιαλτικό διάστημα. Ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά οι Πειραιώτες είχαν «πνίξει» τους Βέλγους και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Τα γκολ δεν μπήκαν από τους «ερυθρόλευκους» με αποτέλεσμα η Έουπεν να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν και να πάρει τη νίκη.

Ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Κλοντ Μακελελέ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, αλλά παραδέχτηκε πως το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν πολύ δύσκολο για την Έουπεν και πως υπέφερε από την πίεση του Ολυμπιακού. «Ήταν ένα φιλικό ματς. Στα πρώτα 20 λεπτά υποφέραμε. Από αυτά τα ματς μπορείς να πάρεις πολλά διδάγματα, για να βελτιωθείς. Είναι καλό να είσαι νικητής, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και να υποφέρεις, όπως έγινε στα πρώτα 20 λεπτά, από τον αντίπαλο, να διαχειριστείς τους χρόνους και να αντιδράσεις την κατάλληλη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Μακελελέ.

Συνεχίζοντας ο τεχνικός της βελγικής ομάδας αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Είναι καλό να δίνουμε τέτοιου τύπου ματς, για να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία ματς. Από αυτό το ματς παίρνουμε μαθήματα. Δεν χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και εμείς και όταν μας δίνετε η ευκαιρία, να αξιοποιούμε τα δικά μας αγωνιστικά πλεονεκτήματα».