Ολυμπιακός: Η «μάχη» στο δεξί άκρο με Λαλά και Ανδρούτσο

Η εξαιρετική εικόνα του Θανάση Ανδρούτσο με την εθνική και ο Κένι Λαλά που έχει πάρει το χρίσμα του βασικού δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» στο δεξί άκρο με Λαλά και Ανδρούτσο

Για την πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη νέα Super League, αφού η κατάκτηση του τίτλου παραμένει βασικός στόχος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ουσιαστικά από την Παρασκευή άρχισε να προετοιμάζει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Με δύο προπονήσεις θα πάει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τους Περιστεριώτες, αλλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο για την ομάδα του Πειραιά ειδικά όταν έχουν υποχρεώσεις οι εθνικές ομάδες.

Όλο το καλοκαίρι έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τους ακραίους μπακ που έχει ο Ολυμπιακός. Είναι αλήθεια ότι οι πρωταθλητές ψάχτηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσουν δεξιό μπακ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τώρα ξεκινούν ξανά τα ματς για τον Ολυμπιακό και οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για δεξιά είναι συγκεκριμένες.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στον αγώνα της Ελλάδας με τη Σουηδία έδειξε πως πατάει πολύ γερά στο γήπεδο. Είχε αρκετές καλές ενέργειες ο Έλληνας μπακ. Θα μπορούσε να έχει πιο σωστές επιλογές στην τελική του προσπάθεια, αλλά έδειξε να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ο Κένι Λαλά αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το πρώτο βιολί για τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μπακ στηρίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και όχι μόνο και πλέον κρατάει στα χέρια του την ευκαιρία να είναι ο βασικός δεξιός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ανδρούτσος ήταν εξαιρετικός στο Ελλάδα-Σουηδία, αλλά ο Λαλά είναι το φαβορί για το ματς με τον Ατρόμητο. Και φυσικά μη ξεχνάμε τον Καρμπόβνικ που μπορεί να δώσει λύσεις και σε αυτή τη θέση.