ΟΦΗ: Επέστρεψαν οι διεθνείς

Επιστροφές στην προπόνηση της Πέμπτης (9/9) για τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Επέστρεψαν οι διεθνείς

Στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ συμμετείχαν και οι διεθνείς Φροίξος Γρίβας, Αμπντούλ Ουές και Ντέβις Επασί, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, οι Νέιρα, Σελίμοβιτς και Ναμπί προπονήθηκαν κανονικά, ενόψει της πρεμιέρας και του αγώνα με τον Άρη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης. Ο Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικο και Τσιλιανίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

«Με τους Juan Neira, Vahid Selimovic και Adil Nabi να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/9) μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν και οι διεθνείς, Φροίξος Γρίβας, Abdul Weiss και Devis Epassy, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι μικρών σχέσεων, παιχνίδι τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλη Στάικο και Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (10/9) στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης.