«Χαμηλές πτήσεις» του Μπελχαντά στην Τουρκία

Ο Γιουνές Μπελχαντά που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, δεν γοητεύει στο ξεκίνημα της σεζόν με την φανέλα της Ντεμίρσπορ.

«Χαμηλές πτήσεις» του Μπελχαντά στην Τουρκία

Ο Γιουνές Μπελχαντά εμφανίστηκε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ γύρω στα μέσα Απριλίου. Τότε ήταν που είχε γίνει η πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος τα είχε «σπάσει» με την Γαλατασαράι έναν μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.
Ο Μπελχαντά αρχικά έδειχνε θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, βρισκόταν μάλιστα σε ανοικτή γραμμή και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά τελικά η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο να απαντήσει στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί το ενδιαφέρον.

Ο Μαροκινός στη συνέχεια άρχισε να βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι προτιμούσε να πάει στην Αραβία για να φουσκώσει κι άλλο τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά μετά από έναν «σαματά» που προκλήθηκε με το σενάριο που τον ήθελε να επιστρέφει στην Μονπελιέ, τελικά κατέληξε στην τουρκική Ντεμίρσπορ.

Στην εν λόγω ομάδα λοιπόν παρουσιάζει χαμηλές πτήσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Ντεμιρσπορ έχε δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Μπελχαντά δείχνει να μην μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη του τουρκικού συλλόγου, με αποτέλεσμα πότε να βγαίνει στο ημίχρονο και πότε στο 60’. Και στα τρία ματς έχει αντικατασταθεί.

Ίσως η απόφαση του Ολυμπιακού να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον 31χρονο Μαροκινό χαφ, να αποδείχθηκε σωτήρια. Δεν αντιλέγει κανείς ότι πρόκειται για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς το γεγονός ότι «κακήν κακώς» από την Γαλατά και τώρα αντικαθίσταται μονίμως στα ματς της Ντεμίρσπορ, είναι γεγονότα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.