Super League: Υπογράφηκε η Κεντρική Διαχείριση

Υπογράφηκε η Κεντρική Διαχείριση και εγκρίθηκε το πρόγραμμα από τη 2η έως και την 5η αγωνιστική της Super League. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Super League: Υπογράφηκε η Κεντρική Διαχείριση

Πέρασε στο Καταστατικό της Super League η Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μέσω της Γενικής Συνέλευσης, που έγινε σήμερα Πέμπτη, 9 Σεπτέμβριου (9/9).

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την τροποποίηση του Καταστατικού σε σχέση με την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μετά το τέλος σημερινής (9/9) Γενικής Συνέλευσης.

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε και το πρόγραμμα της 2ης έως και της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, χωρίς όμως να ανακοινωθεί.

«Κατά τη σημερινή συνέχιση της Γ.Σ. ολοκληρώθηκε η διαδικασία τροποποίησης του Καταστατικού, σε σχέση με την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. το πρόγραμμα 2ης, 3ης, 4ης και 5ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής και μένει να μάθουμε στη συνέχεια το πρόγραμμα των επόμενων τεσσάρων αγωνιστικών της Super League 1. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε και μένει μόνο να ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.