Γιατί προφυλάχθηκε ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς το πρωί και αποφασίστηκε ότι καλύτερα θα ήταν να πάρει λεπτά συμμετοχής με την Σιντ Τρούιντεν.

Γιατί προφυλάχθηκε ο Ποντένσε

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο Έουπεν, περίμενε να δει μεταξύ άλλων και τον Ντάνιελ Ποντένσε. Τελικά, αυτό δεν κατέστη δυνατό γιατί πολύ απλά δεν έπρεπε να παίξει...

Από τη στιγμή που το αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από συζήτηση που είχε με το σταφ του, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σε ένα συμπέρασμα μπορούμε να οδηγηθούμε: Ότι ο κόουτς έπραξε ορθώς!

Ο Ποντένσε δεν ήταν για να παίξει χθες με την Τεσέντερλο. Το αρχικό πλάνο ήταν να έπαιρνε χρόνο με την Έουπεν, αλλά ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είχε τεράστια “κάψα” να παίξει. Αγωνίστηκε λοιπόν με την Τεσέντερλο.

Μετά από 16 ώρες ήταν το ματς με την Έουπεν. Ο Ποντένσε έχει μία σημαντική διαφορά με τον Μιράντα. Και αναφέρουμε τον Μιράντα επειδή πάνω-κάτω πήγαν μαζί στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην “υδραυλικός” της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έκανε ατομικές προπονήσεις προτού υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο δε Μιράντα είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την Γουλβς. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι ο Ποντένσε χρειάζεται μια ειδική διαχείριση...

Ο 22χρονος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μόλις έπιασε δουλειά στον Ρέντη, έλεγε και ο ίδιος ότι χρειάζεται 10 με 15 μέρες για να φτάσει στα επίπεδα των υπολοίπων. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να φτάσει στον βαθμό των συμπαικτών του, θα πρέπει να... ξεζουμιστεί με δύο φιλικά σε διάστημα μικρότερο από μία μέρα.

Με την Σιντ Τρούιντεν πάντως θα επιστρέψει και θα έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού την ευκαιρία να τον ξαναδεί. Και ίσως την Τετάρτη τον δει και βασικό.