ΑΕΚ: Έμεινε ο Νταντσένκο, δεν έκλεισε η μεταγραφή του στην Ούφα

Στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ παρέμεινε τελικά ο Ολέχ Νταντσένκο, αφού δεν είχαν θετική εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με την ρωσική Ούφα.

ΑΕΚ: Έμεινε ο Νταντσένκο, δεν έκλεισε η μεταγραφή του στην Ούφα

Με τα χρώματα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολέχ Νταντσένκο παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ούφα για την απόκτησή του.

Η τελευταία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την «Ένωση» και φιλοδοξούσε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον παίκτη πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις μεταγραφές στη Ρωσία.

ΑΕΚ και Ούφα βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με την ελπίδα να κλείσουν την συμφωνία. Εκ του αποτελέσματος όμως, η πρόταση που κατέθεσε η ρωσική ομάδα για την απόκτηση του 27χρονου Ουκρανού δεξιού μπακ δεν ικανοποίησε τους «κιτρινόμαυρους» με αποτέλεσμα η μεταγραφή να «ναυαγήσει».

Για την ιστορία, η Ούφα ζητούσε τον δανεισμό του Νταντσένκο για τους επόμενους έξι μήνες χωρίς όμως να πληρώνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Μετά το «όχι» της ΑΕΚ η ρωσική ομάδα άλλαξε γνώμη και φαινόταν διατεθειμένη να καταβάλει τον μισθό του παίκτη, αλλά η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία τελικά εξέπνευσε με τον Νταντσένκο να παραμένει στο ρόστερ της «Ένωσης».

Παρόλα αυτά, ανοιχτό παραμένει ακόμα το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νταντσένκο από την ΑΕΚ, αν βέβαια καταφέρει να βρει μία πρόταση από ομάδα σε χώρα που είναι ακόμα ανοικτές οι μεταγραφές.