Λουτσιάνο: «Δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορεί το νταμπλ ο ΠΑΟΚ»

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λουτσιάνο: «Δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορεί το νταμπλ ο ΠΑΟΚ»

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, πλέον, Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να κάνει πρωταθλητισμό. Θα φανεί βέβαια στην πορεία. Φέτος οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν κάνει πολλές κινήσεις, δεν έκαναν το «μπαμ», φάνηκε και από την ευρωπαϊκή τους πορεία. Το σύνολο θα μετρήσει πολύ.

Ο κορμός στον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν ο ίδιος με την προηγούμενη φορά που έκανε νταμπλ. Οπότε νομίζω ότι έχει την δυνατότητα να κάνει ξανά το ίδιο. Δεν θα είναι εύκολο. Η πίεση τώρα είναι περισσότερη. Αλλά έχει την δυνατότητα ο Λουτσέσκου και είναι πλέον πιο έμπειρος» τόνισε αρχικά ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου θα κάνει ένα δυνατό σύνολο. Αυτό είναι και το προπονητικό προφίλ του. Έχει το χάρισμα να έχει τους παίκτες κοντά και να παίρνει το 100%. Αυτό είναι το χάντικαπ που έχει. Είναι πολύ καλό αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στο τεχνικό τιμ του Παναιτωλικού και στις ακαδημίες της ομάδας του Αγρινίου.