Η συμβουλή των Πολωνών σε Ολυμπιακό: «Δοκιμάστε τον Καρμπόβνικ και στα χαφ»

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ έχει στο βιογραφικό του και αγώνες σε ρόλο χαφ, κάτι που θέλησαν να υπενθυμίσουν οι Πολωνοί στον Ολυμπιακό. Κατά βάση όμως αποκτήθηκε για τα δύο άκρα της άμυνας

Η συμβουλή των Πολωνών σε Ολυμπιακό: «Δοκιμάστε τον Καρμπόβνικ και στα χαφ»

Προφανώς και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα απολύτως θέμα στα χαφ. Απέκτησε το φετινό καλοκαίρι τον Πιερ Κούντε, κατάφερε να κρατήσει και τον Μαντί Καμαρά, διαθέτει το διδυμο Εμβιλά, Μπουχαλάκη, ενώ έχει και τον πιτσιρικά Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αποκτήθηκε ξεκάθαρα για να ενισχύσει τα άκρα της άμυνας και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει στα επίσημα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Εντούτοις, οι Πολωνοί δημοσιογράφοι έχοντας συνομιλήσει πρόσφατα με τον μάνατζερ του παίκτη, Μάριους Πιεκάρσκι, θέλησαν να δώσουν μία συμβουλή στους «ερυθρόλευκους»: «Δοκιμάστε τον και στα χαφ, θα βγείτε κερδισμένοι».

Ο δε ατζέντης του Καρμπόβνικ σε εκείνη την συζήτηση με τους συμπατριώτες του εξήγησε τους λόγους που κίνησε τη διαδικασία για να πιάσει λιμάνι ο πελάτης του: «Είχα μιλήσει με τον διευθυντή της Μπράιτον και του είχα πει ότι είναι χάσιμο χρόνου να μην τον δώσει νωρίτερα δανεικό. Έπρεπε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό να γίνει πολύ νωρίτερα. Ήταν η καλύτερη επιλογή η ελληνική ομάδα».

Κατά τ’ άλλα, ο Καρμπόβνικ που έμεινε στον Ρέντη την περίοδο των αγώνων των Εθνικών ομάδων, καθώς κόπηκε την τελευταία στιγμή από την Πολωνία, είναι αποφασισμένος μέσω της δουλειάς που ρίχνει στον Ρέντη, να κερδίσει άμεσα φανέλα βασικού. Κι όταν λέμε άμεσα, εννοούμε από τον Ατρόμητο κιόλας, εκεί που για την ώρα φαβορί δείχνουν ο Λαλά και Ρέαμπτσιουκ για τα δύο άκρα της άμυνας.