Σοκαρισμένος ο κόσμος του αθλητισμού για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, γιου του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο.

Σοκαρισμένος ο κόσμος του αθλητισμού για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Ο αδικοχαμένος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά το μεσημέρι του Σαββάτου 14/07.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον κόσμο του αθλητισμού διαδέχονται η μια την άλλη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ» , ενώ το ίδρυμα Κόκκαλη επιβεβαίωσε την είδηση.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε επίσης και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του γράφει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θρηνούν για τον απροσδόκητο χαμό του Β' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Διοίκηση και προσωπικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη».

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Η Super League σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Ο πρόεδρος της Super League Ευ. Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών».

Η Θύρα 7 εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια μέσω των social media

Ο γενικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, έκανε την εξής δήλωση:

«Δεν υπάρχει πιο βαθιά οδύνη από το να προηγείται το παιδί σου και να φεύγει από τη ζωή πριν από εσένα.

Στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Σωκράτη και στην Ελένη Κόκκαλη, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την ευχή να αντέξουν στο πιο δύσκολο φορτίο που θα μπορούσε να τους τύχει».

Tα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκρατη Κόκκαλη για το χαμό του γιού του Σωκράτη. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακος έφυγε πολύ νωρίς σε ηλικία 34 ετών και νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο εκλιπών έφυγε πρόωρα και άδικα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλλυπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του ανέφερε: «Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

Το OLYMPIAKOS FAN CLUB OF N.Y. USA ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια ο χαμός του Σωκράτη. Η οικογένεια Κόκκαλη και ιδιαίτερα ο μεγάλος Σωκράτης Κοκκαλής μαζί με τον τζούνιορ αποτελούσαν μέλη της κοινότητας μας και μέλη του συνδέσμου που επισκεπτόντουσαν τακτικά σαν απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η εδώ ερυθρόλευκη ομογένεια και όλη η Ελληνική κοινότητα είναι συγκλονισμένη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει.

Είναι κρίμα και άδικο τέτοιοι άνθρωποι με τεράστια μόρφωση, αγάπη και καλοσύνη, να κόβεται το νήμα της ζωής τους τόσο πρόωρα. Προσωπικά εγώ σαν πρόεδρος του συνδέσμου και εκ μέρους όλων των μελών θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και να του δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Από την πλευρά μας, στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, η σημαία του συνδέσμου θα κυματίζει μεσίστια, ενώ θα αναλάβουμε και πρωτοβουλίες στην συνέχεια στην μνήμη του.

Παλικάρι μας καλό ταξίδι καλό παράδεισο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…»

Με tweet συλλυπήθηκε την οικογένεια του αποθανόντα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Μέσω social media συλλυπήθηκε την οικογένεια Κόκκαλη και ο ΠΑΟΚ: