Στα γραφεία της ΕΠΟ οπαδοί του Άρη (pic)

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Δείτε τη σχετική φωτογραφία και την απειλή πως η ΔΕΘ δεν θα ξεκινήσει όσο μένει -6.

Στα γραφεία της ΕΠΟ οπαδοί του Άρη (pic)

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Άρη συνεχίζονται. Οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν μάλιστα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ κρατώντας σχετικό πανό. Μάλιστα ανέβασαν και σχετική φωτογραφία από την «επίσκεψη» στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή οι οπαδοί του Άρη έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Το θέμα της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον Άρη, αλλά και τα σχέδια των «κίτρινων» για κατασκευή νέου γηπέδου, συζήτησε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μαξίμου ο Θόδωρος Καρυπίδης. Οι δυο άνδρες είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (6/9) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην κουβέντα τους λοιπόν τέθηκε επί τάπητος η τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών που έχει επιβληθεί στους «κίτρινους» για πλαστογραφία, αλλά και το πλάνο τους για κατασκευή νέου γηπέδου κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Καρυπίδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη», ανέφερε σε ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης τη Δευτέρα (6/9).