Νέο άγχος με Ονιεκούρου στο Πράσινο Ακρωτήρι!

Ο Χένρι Ονιεκούρου πήγε με την Εθνική Νιγηρίας στο Πράσινο Ακρωτήρι και θα παίξει την Τρίτη (7/9) σε γήπεδο με όχι καλής ποιότητας πλαστικό χλοοτάπητα.

Νέο άγχος με Ονιεκούρου στο Πράσινο Ακρωτήρι!

Τρέμει σε καθημερινή βάση το φυλλοκάρδι του Πέδρο Μαρτίνς. Την Κυριακή (5/9) είχε το πραξικόπημα στην Γουινέα και τον εγκλωβισμό των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά στην αφρικανική χώρα. Λίγο αργότερα τραυματίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ με την Τσεχία από πάτημα του Λουκάκου.

Και τώρα έρχεται ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Νιγηρίας στο Πράσινο Ακρωτήρι για να δώσει την Τρίτη (7/9) τον τελευταίο του αγώνα τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Γιατί έχει προκύψει ένα νέο άγχος με τον Ονιεκούρου; Επεδή θα παίξει σε ένα γήπεδο - καρμανιόλα. Το κακό είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος όχι μόνο είναι τεχνητός (πλαστικός χλοοτάπητας που επιβαρύνει σωματικά όλους τους ποδοσφαιριστές), αλλά δεν φαίνεται να είναι και σε τόσο καλή κατάσταση, όπως μαρτυρούν τα ΜΜΕ της Νιγηρίας.

Δυστυχώς τα γήπεδα στην Αφρική δεν είναι τα καλύτερα. Άλλα είναι ξερά, άλλα έχουν καμμένο χορτάρι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, άλλα είναι γεμάτο λακούβες και τώρα διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση ούτε γήπεδα με πλαστικό!

Ο Ονιεκούρου που δεν είχε παίξει στο πρώτο ματς με την Λιβερία, τώρα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και όπως είναι φυσιολογικό, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στο Πράσινο Ακρωτήρι - Νιγηρία.