Ιωνικός – Διαγόρας 1-3: Ήττα στη Φυλή με βασικό τον Τσιγκρίνσκι

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 3-1 από τον Διαγόρα στη Φυλή, σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε βασικός με την ομάδα της Νίκαιας ο Τσιγκρίνσκι.

Ιωνικός – Διαγόρας 1-3: Ήττα στη Φυλή με βασικό τον Τσιγκρίνσκι

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ιωνικός στο δημοτικό στάδιο της Φυλής, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου. Βασικός για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τον τελευταίο μήνα προπονείται με την ομάδα της Νίκαιας. Δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και η παρουσία του στο φιλικό της Κυριακής με τον Διαγόρα, δείχνει πως ο Ουκρανός θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά την ΑΕΚ, θα παίξει στον Ιωνικό.

Ο Ροτζέριο Τουράμ με κεφαλιά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, με τον Ιωνικό να είναι πίσω στο σκορ με 3-0 με τα γκολ των Κουϊρουκίδη, Παραστατίδη και Μπαστιάνο. Για τον Ιωνικό είχε δοκάρι ο μύγας.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Χουτεσιώτης), Ντελγκάδο (46’ Μύγας), Τσιγκρίνσκι (46’ Βαλεριάνος), Κιάκος (46’ Σάντσεζ), Τσιριγώτης (46’ Βαφέας), Λουάν (46’ Γκοτσούλιας), Πογοσιάν, Ματσούκας (46’ Καμπράλ), Λένις, Μπουένο, Μάναλης.