Τελικά έμεινε στην Μπεσίκτας ο Ενκουντού

Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, που είχε εξετάσει ο Ολυμπιακός, συνεχίζει τελικά στην Μπεσίκτας και υπολογίζεται κιόλας κανονικότατα ως μία εκ των βασικών μονάδων του τουρκικού συλλόγου.

Τελικά έμεινε στην Μπεσίκτας ο Ενκουντού

Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού δεν πήγε τελικά πουθενά. Ο Ολυμπιακός και άλλες ομάδες είχαν εξετάσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι, αλλά ο Γάλλος εξτρέμ έμεινε στην Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός βέβαια προχώρησε στην απόκτηση των Χένρι Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες. Οπότε, δεν συνέβη και τίποτα που ο Ενκουντού δεν ντύθηκε στα ερυθρόλευκα.

Το ζήτημα είναι αν ο Γάλλος έμεινε στην Μπεσίκτας επειδή δεν είχε κάποια καλή προσφορά στα χέρια της η τουρκική ομάδα ή αν έμεινε έπειτα από επιθυμία και των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα γειτονικά ΜΜΕ, ο Ενκουντού είχε συμφωνήσει με την Μπεσίκτας να μην πάει πουθενά γύρω στις αρχές Αυγούστου. Συν τοις άλλοις, οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης επειδή συμμετέχουν φέτος στους ομίλους του Champions League, ήθελαν να έχουν αρκετά «όπλα» για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική διοργάνωση, αλλά και στους αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος.

Όταν στις 12 Αυγούστου η Μπεσίκτας τα έβρισκε με την Λέστερ για τον Ρασίντ Γκεζάλ έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, η αίσθηση που επικρατούσε στον τουρκικό Τύπο ήταν ότι στο τέλος θα έφευγε ο Ενκουντού. Τελικά, όλα αυτά αποδείχθηκε ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, καθώς η Μπεσίκτας και ο ποδοσφαιριστής μέσα στον Αύγουστο δεν συζητούσαν καν το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ήδη ο Ενκουντού έχει παίξει σε τρία ματς και έχει σκοράρει μία φορά, ενώ δηλώθηκε κανονικότατα και στη λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.