Ο Παναθηναϊκός έφερε Παλάσιος και ο Αργεντινός μίλησε για τον Ολυμπιακό

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός άσος στο αεροδρόμιο μίλησε για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους στόχους του με τον ΠΑΟ. 

Ο Παναθηναϊκός έφερε Παλάσιος και ο Αργεντινός μίλησε για τον Ολυμπιακό

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και στάθηκε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.

Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω.

Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι που από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».