Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται και ο Μασούρας για Ατρόμητο

Δεν θα είναι πιο πλούσιο το «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού ενόψει Ατρομήτου χάρη στην επιστροφή των διεθνών, αλλά και λόγω του Γιώργου Μασούρα.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται και ο Μασούρας για Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός από την Δευτέρα (6/9) θα ξεκινήσει μία τρόπον τινά προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή (12/9). Βέβαια, θα λείπουν πάλι οι διεθνείς, αλλά το επόμενο τετραήμερο σταδιακά θα επιστρέφουν στον Ρέντη.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι εκτός από τους διεθνείς θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Περιστεριώτες και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ είχε ταλαιπωρηθεί πριν από την Σλόβαν Μπρατισλάβας με έναν τραυματισμό, τον έχει αφήσει πίσω του, αλλά δεν πήγε στην Εθνική, γιατί ο Φαν’τ Σιπ τον έκρινε ανέτοιμο.

Ο Μασούρας λοιπόν θα είναι ένα έξτρα όπλο στη... φαρέτρα των Πειραιωτών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, όπως φυσικά και με την Αντβέρπ την παραπάνω Πέμπτη (16/9) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα μία εβδομάδα έως τον Ατρόμητο, όμως, ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του ήδη την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα γυρίσουν υγιείς όλοι οι διεθνείς και δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έως την Κυριακή (12/9).

Περιμένει σίγουρα με αγωνία την επιστροφή του Χένρι Ονιεκούρου από την Νιγηρία, όπως φυσικά και αυτή του Αχμέντ Χασάν που είναι υποχρεωμένοι να παίζουν σε... χωράφια σε διάφορα γήπεδα της Αφρικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Όσο για τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά; Με το πραξικόπημα στην Γουινέα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για κανένα ποδόσφαιρο και αυτό που προέχει τώρα είναι να επιστρέψουν ασφαλείς στη χώρα μας.