Νεκρός ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Ο 34χρονος βρισκόταν στο Κλίβελαντ για επαγγελματικές υποθέσεις

Νεκρός ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Θρήνος στην οικογένεια Κόκκαλη και στον Ολυμπιακό, καθώς ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ. Βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο όμως δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε από ανακοπή.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010.

Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Τόσο η οικογένεια του Ολυμπιακού, όσο και το ίδρυμα Κόκκαλη έβγαλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον πρόωρο χαμό του αντιπροέδρου της ομάδας του Πειραιά.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ » αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ το ίδρυμα Κόκκαλη επιβεβαίωσε την είδηση.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε επίσης και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας