Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πετυχημένη η πρόβα τζενεράλε

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στo «Ελ Πάσο» και έδειξε ότι είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League 1. 

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πετυχημένη η πρόβα τζενεράλε

Ένα ακόμη νικηφόρο φιλικό για τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη φορά οι Αρκάδες επικράτησαν με το ισχνό 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, αναμέτρηση - πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Super League 1. Να σημειωθεί ότι οι «κυανοκίτρινοι» έκλεισαν τα παιχνίδια της προετοιμασίας χωρίς ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν δύο καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με τους Ριέρα και Μουνάφο αλλά ο Βέρχουλστ κράτησε το μηδέν. Δεν τα κατάφερε όμως στο 35' όταν ο Αλβαρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τον Αστέρα το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Ματέι, Παμλίδης, Σαχλί, Ντάουντα.

Έπαιξαν και οι Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ράιλι, Μαρτίνες, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κότσαρης.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Αλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα, Σίτο, Μπαράλες.

Έπαιξαν και οι: Ιγκλέσιας, Τασουλής, Καπίγια, Μπενίτο, Γκόμες, Κρέσπι, Σανταφέ, Ντάικος.