Ήθελε οψιόν αγοράς η Σπάρτα Ρότερνταμ για Γιάννη Μασούρα, αλλά δεν το δέχτηκε ο Ολυμπιακός

Στην Ολλανδία αναφέρονται σε κάποιες επιμέρους λεπτομέρειες του δανεισμού του Γιάννη Μασούρα από τον Ολυμπιακό στην Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ήθελε οψιόν αγοράς η Σπάρτα Ρότερνταμ για Γιάννη Μασούρα, αλλά δεν το δέχτηκε ο Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Μασούρας πήγε δανεικός στην Σπάρτα Ρότερνταμ για έναν χρόνο, δίχως ωστόσο να μπει οψιόν αγοράς από πλευράς Ολλανδών. Τα τοπικά ΜΜΕ μάλιστα δίνουν μία άλλη διάσταση. Ότι η ομάδα που δεν ήθελε να μπει οψιόν αγοράς δεν ήταν η Σπάρτα Ρότερνταμ, αλλά ο Ολυμπιακός.

Ως γνωστόν, ο Μασούρας δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς εδώ και μία τριετία. Δεν είναι στα πλάνα του και για αυτό τον λόγο κάθε χρόνο δίνεται συνεχώς δανεικός. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον πρώην δεξιό μπακ της ΑΕΛ.

Το γεγονός ότι ο Μασούρας ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό και δεν έχει φύγει με κανονική μεταγραφή, αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει και με τις συγκυρίες και τις συνθήκες που διαμορφώνονται σε μία μεταγραφική περίοδο.

Οι προτάσεις που έρχονταν για τον Γιάννη Μασούρα ήταν κυρίως για δανεισμό και όχι για αγορά. Ακόμα και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μολονότι φαινόταν ότι μπορεί να ερχόταν μία πρόταση για αγορά του από την Πολωνία όπου έχει φτιάξει καλό όνομα, τελικά ήρθε στα... χασομέρια του Αυγούστου η πρόταση από την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, δεν το συζητούσε καν για να μπει οψιόν αγοράς. Ενδεχομένως να του έγινε μία πρόταση για οψιόν με πολύ λίγα χρήματα και να μην την έκαναν αποδεκτή οι πρωταθλητές Ελλάδας. Η ουσία είναι ότι ο Μασούρας μόλις ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Σπάρτα Ρότερνταμ, θα ανήκει και πάλι από 1η Ιουλίου 2022 στον Ολυμπιακό.