Απόλλων Σμ.: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες

Ο 40χρονος Πορτογάλος αμυντικός Μπρούνο Άλβες ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ξεκινά αμέσως προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη

Απόλλων Σμ.: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος επέστρεψε στα ελληνικά γήπεδα.

Ο 40χρονος Πορτογάλος αμυντικός, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα.

Ο διεθνής στόπερ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 7 το πρωί και αμέσως υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Περίπου στις 3 έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».

«Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους του που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω έναν χρόνο ακόμα μπάλα», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του είπε:

«Αν πάνε όλα καλά φέτος και μείνουμε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, τότε θα μιλήσουμε για επέκταση της συνεργασίας μας και για έναν ακόμη χρόνο».

Από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ διευκρινίστηκε πως «για εμάς ο Μπρούνο Άλβες είναι παίκτης κόσμημα και γι’ αυτό εκφράζουμε από τώρα ευθέως την πρόθεση, να μείνει στον Απόλλωνα και να παίξει για έναν ή και για δύο χρόνια ακόμη.

Αν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος και χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία, ο Μπρούνο Άλβες βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.