Έκανε το πρώτο βήμα για Γουίλιαν η Φλαμένγκο

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, έπεσαν κατά πολύ οι απαιτήσεις της για Γουίλιαν και περιμένει τον Ολυμπιακό. 

Έκανε το πρώτο βήμα για Γουίλιαν η Φλαμένγκο

Η υπόθεση του Γουίλιαν Αραό δεν είναι καθόλου απλή. Τα εμπόδια είναι μεγάλα και ειδικά όταν εμπλέκονται βραζιλιάνικες ομάδες γίνονται ακόμα μεγαλύτερα.

Ο Ολυμπιακός έχει στοχεύσει στο μέσο της Φλαμένγκο και εδώ και καιρό παλεύει να βγάλει άκρη με του Βραζιλιάνους. Στη χώρα της λατινικής Αμερικής που παρακολουθούν στενά το θέμα, τα χθεσινά δημοσιεύματα ήταν πιο αισιόδοξα. Σύμφωνα με αυτά, οι Βραζιλιάνοι φέρεται να κατέβασαν τις απαιτήσεις τους.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ζητούσαν 4,4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Έχουν αποφασίσει μάλιστα να δώσουν τον παίκτη το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Δεκέμβριο του 2019. Οι Βραζιλιάνοι πάντως αναφέρουν ότι η Φλαμένγκο περιμένει τώρα τον Ολυμπιακό να ανέβει για να τα βρουν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για απαιτήσεις των Βραζιλιάνων στα 2,8 εκ. ευρώ. Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι έριξαν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους και περιμένουν από τον Ολυμπιακό να ανεβάσει την προσφορά του για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μοιάζει μεγάλη η πτώση, αλλά και στη Βραζιλία επέμεναν πως η Φλαμένγκο έχει κάνει το πρώτο βήμα για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Και ο ίδιος ο Γουίλιαν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, οπότε και αυτός είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στη συγκεκριμένη υπόθεση.