Παναθηναϊκός: Ηχηρό «όχι» του Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη άδεια να χρησιμοποιήσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας για την ομάδα Β’ παίρνοντας αρνητική απάντηση

Παναθηναϊκός: Ηχηρό «όχι» του Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Αρνητική ήταν η απάντηση που έβαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για να παραχωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να προπονείται εκεί η ομάδα Β'.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αποκλειστικός ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου στην Παιανία και έχει το δικαίωμα να τις διαθέτει όπως θέλει.

Οι «πράσινοι» θέλησαν να ρωτήσουν τον «Καπετάνιο» αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις από τον Παναθηναϊκό Β’ για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Super League 2.

Ωστόσο, ο Βαρδινογιάννης είπε «όχι» στον σύλλογο, τονίζοντας με έμφαση μάλιστα, όπως ανέφεραν οι «πράσινοι», ότι δεν επιθυμεί να έχει ουδεμία σχέση με την επαγγελματική ομάδα.

Παράλληλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως παραχωρεί τις εγκαταστάσεις μόνο για την Ακαδημία του συλλόγου και όχι για την πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ πάντως πρότεινε να του δώσει παραπάνω χρήματα, αλλά ακόμα και τότε η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζεται ότι εκεί πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας, μέχρι την Κ19, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει περίπου 18.000 ευρώ/μήνα στον 85χρονο πάλαι ποτέ μεγαλομέτοχο για τη χρήση των εγκαταστάσεων.

Πάντως, κατά τα τελευταία χρόνια το έχουν χρησιμοποιήσει η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιώνιου.