Ολυμπιακός: Τα νέα πρόσωπα και οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Β’ στο φιλικό με τον Άρη (3/9)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το βράδυ της Παρασκευής (3/9, 20.00) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την ευκαιρία σε Καρμπόβνικ και Κινκουέ να κάνουν ντεμπούτο, αλλά και σε παιδιά που προορίζονται για τον Ολυμπιακό Β’.

Ολυμπιακός: Τα νέα πρόσωπα και οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Β’ στο φιλικό με τον Άρη (3/9)

Έχει παιχνίδι απόψε Παρασκευή (3/9, 20.00)! Φιλικό μεν, αλλά σίγουρα σπάει τη μονοτονία της έλλειψης επίσημων αγώνων των συλλόγων λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» σε μία άτυπη ρεβάνς του φιλικού που είχε δοθεί τον Ιούλιο στο Καραϊσκάκη και οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν επικρατήσει με 3-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε αρκετά νεαρά παιδιά που υπολογίζονται για τον Ολυμπιακό Β’, αλλά και στους Κινκουέ και Καρμπόβνικ, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Ο Πολωνός μπακ μάλιστα αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού, ενώ ο Κινκουέ προορίζεται να μπει στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα πάει αυθημερόν στην Θεσσαλονίκη. Θα πετάξει με πτήση τσάρτερ το πρωί της Παρασκευής (3/9) και θα επιστρέψει στη βάση της το βράδυ αμέσως μετά το φιλικό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Ελ Αραμπί, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κρίστινσον, Λαλά, Ρόνι Λόπες, Μαρίνος, Μαυρουδής, Εμβιλά, Νίκολιτς, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Παπασταθόπουλος, Τικίνιο, Βαλμπουενά, Βοϊλης, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ένα πιθανό σχήμα είναι με τον Κρίστινσον στα γκολπόστ, τους Λαλά και Καρμπόβνικ στα δύο άκρα της άμυνας, τους Παπασταθόπουλο και Ουσεϊνού Μπα στόπερ, τους Εμβιλά, Ξενιτίδη, Ρόνι Λόπες και Βαλμπουενά στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Τικίνιο στην κορυφή έχοντας δίπλα του τον Ελ Αραμπί ή τον Αλγκασίμ Μπα.