«Σαματάς» στο Μαρόκο για τον αποκλεισμό του Ελ Αραμπί

Ο Τύπος του Μαρόκο εκφράζει τις απορίες του για τον αποκλεισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τις κλήσεις της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Σαματάς» στο Μαρόκο για τον αποκλεισμό του Ελ Αραμπί

Ο αποκλεισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από την αποστολή του Μαρόκο για τα δύο ματς με Σουδάν και Γουινέα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, προκάλεσε τεράστια έκπληξη στον τοπικό Τύπο.

Είναι χαρακηριστικό ότι αρκετά ΜΜΕ στάθηκαν στο γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς προτίμησε να αντικαταστήσει τον Ελ Αραμπί με παίκτες - στοιχήματα.

Βέβαια, ο αποκλεισμός του Μαροκινού φορ δεν ήχησε άσχημα στα αφτιά του Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό, γιατί τον έχει στον Ρέντη και προπονείται μαζί του αντί να τρέμει το... φυλλοκάρδι του, βλέποντάς τον από την τηλεόραση να αγωνίζεται στα γήπεδα της Αφρικής.

Σε γενικές γραμμές θεωρούν ότι ο αποκλεισμός του Ελ Αραμπί οφειλόταν έως έναν βαθμό και στο γεγονός ότι δεν είχε κάνει καλό ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό. Αυτό - επαναλαμβάνουμε - τόνιζαν οι Μαροκινοί. Βέβαια, το γεγονός ότι σκόραρε με την Λουντογκόρετς και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, μάλλον αδιάφορο πέρασε από τους συμπατριώτες του και δη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Όπως και να ‘χει, ο Μαρτίνς από την πλευρά του δεν τα έβαψε... μαύρα, καθώς έχει μαζί του στον Ρέντη ένα από τα βαριά πυροβολικά του για να δουλέψει μαζί του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου με Ατρόμητο και Αντβέρπ.