Και η Φενέρμπαχτσε πήγε για Ανχιλέρι που ήθελε ο Ολυμπιακός

H Φενέρμπαχτσε επιχείρησε να αποκτήσει τον Αργεντινό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι που είχε εξετάσει και ο Ολυμπιακός, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Και η Φενέρμπαχτσε πήγε για Ανχιλέρι που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Βίτορ Περέιρα έχει υψηλές βλέψεις φέτος με την Φενέρμπαχτσε, τόσο στο Europa League, όσο και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει σαν τρελός έναν μπακ. Η αγορά στην Τουρκία είναι ανοικτή έως τις 8 Σεπτεμβρίου, όμως, η UEFA έχει θέσει ως «deadline» για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου (σήμερα δηλαδή).

Οπότε, αν πάρει η Φενέρ την Παρασκευή (3/9) κάποιον ποδοσφαιριστή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Το αξιοπερίεργο πάντως είναι ότι ο Βίτορ Περέιρα πολλές φορές «συνελήφθη» φέτος να εξετάζει ποδοσφαιριστές που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απασχόλησαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τελευταίο παράδειγμα ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι. Η Ρίβερ Πλέιτ είχε δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό στα τελειώματα του Αυγούστου, όμως τα 4 εκατομμύρια ευρώ που - σύμφωνα με τους Αργεντινούς - πρόσφεραν οι πρωταθλητές Ελλάδας, δεν έγιναν αποδεκτά.

Η Φενέρμπαχτσε λοιπόν εδώ και δύο 24ωρα προσπαθεί να κάνει δικό της τον Ανχιλέρι, δίχως ωστόσο το επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ρεπορτάζ τους οι Τούρκοι αναφέρουν ότι κακώς ασχολείται η ομάδα της Κωνσταντινούπολης με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ολοφάνερο ότι η Ρίβερ Πλέιτ αξιώνει πάνω από 7-8 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει. Θεωρεί ότι η Φενέρ κάνει... τζάμπα κόπο.

Προς το παρόν λοιπόν, ο Ανχιλέρι παραμένει κάτοικος Μπουένος Άιρες και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, δεν πρόκειται να φύγει από την Ρίβερ.