Δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του ο Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός δεν μπορεί να σκοράρει ούτε σε… δίτερμα και δείχνει πως δεν είναι ικανός να γυρίσει το χαρτί.

Δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του ο Τζούρτζεβιτς

Τα 28 γκολ που είχε βάλει στη Σερβία του άνοιξαν το δρόμο για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Οι αριθμοί του έδειχναν ότι πρόκειται για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Και στον Ολυμπιακό πείστηκαν βλέποντας τα στατιστικά του, αν και υπήρχαν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το σερβικό ποδόσφαιρο, οι οποίοι επέμεναν πως οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Όπως και να ‘χει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αποκτήθηκε από την Παρτιζάν και ένα χρόνο μετά το ταμείο που γίνεται γύρω από αυτόν είναι στο μηδέν. Ο Σέρβος επιθετικός τελείωσε τη σεζόν με επτά γκολ στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θεωρήθηκε δεδομένο ότι θα φύγει αν και υπήρχαν φωνές που επέμεναν ότι κάνοντας προετοιμασία θα είναι διαφορετικός.

Η φημολογία περί αποχώρησης του έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και είναι γεγονός ότι δικαίως γίνεται αυτό. Ο «Τζούκα» σε ένα φιλικό με μία ερασιτεχνική ομάδα, όπως η Τεσέντερλο απέδειξε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του. Στη φάση που γίνεται το 1-0 του Ολυμπιακού θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αλλά και πάλι κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι.

Ακόμα και σε 1-2 περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει διαφορετικές επιλογές, αλλά το θολωμένο του μυαλό τον οδήγησε σε λάθος επιλογή. Ο Τζούρτζεβιτς εκτός από το ότι δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα συνεχίζει να έχει νεύρα ακόμα και στις προπονήσεις και ο πλέον δύσπιστος έχει καταλάβει ότι ο Σέρβος δεν γίνεται να το γυρίσει.