Οι 5 από τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού που κλήθηκαν από τον Μαρτίνς

Ποιοι είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και θα τους δούμε και στο φιλικό με τον Άρη.

Οι 5 από τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού που κλήθηκαν από τον Μαρτίνς

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που έχουν υποχρεώσεις οι εθνικές ομάδες έτσι και τώρα από τον Ρέντη απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πολλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να ετοιμάσει την ομάδα του με αρκετές απουσίες.

Από την άλλη είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να δώσει ευκαιρίες και σε παιδιά από τη Β' ομάδα. Στο φιλικό που έγινε πρόσφατα στον Ρέντη με τη Β' ομάδα υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους και στην προπόνηση της Τρίτης κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα ορισμένους θα τους δούμε και στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής που θα διεξαχθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τρίτης έλαβαν μέρος πέντε παιδιά από τη Β' ομάδα.

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο μέσος Παύλος Μαυρουδής, ο χαφ Γιώργος Ξενιτίδης, ο μεσοεπιθετικός Αλγκασίμ Μπα, ο δεξιός μπακ Νεμάνια Νίκολιτς και ο εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος είναι οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Τον Μπα τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός και έχει μάλιστα πολύ καλή άποψη, ενώ για τον Νίκολιτς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη απ' όσα είδε και στο πρόσφατο φιλικό που έγινε στον Ρέντη.