Κανέ: «Αγάπησα από την πρώτη στιγμή τον Ολυμπιακό»

Ο Μαμαντού Κανέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τονίζοντας πως αγάπησε τον σύλλογο.

Κανέ: «Αγάπησα από την πρώτη στιγμή τον Ολυμπιακό»

Στο ξεκίνημα της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, ο Ολυμπιακός βρήκε στο δρόμο του, τον Μαμαντού Κανέ. Ο Αφρικανός μέσος ξεχώρισε στα παιχνίδια με τη Νέφτσι και οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και ο Κανέ στις πρώτες του δηλώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα τόνισε πως αγάπησε από την πρώτη στιγμή τον σύλλογο.

«Όταν παίξαμε την πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό μου άρεσε πολύ, στο πρώτο παιχνίδι, πόσο όμορφη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έδιναν κίνητρο στην ομάδα τους, μου άρεσε πολύ. Νιώθω καλύτερα σαν αμυντικό χαφ, αλλά θα παίξω όπου μου ζητηθεί και θα προσπαθήσω να προσφέρω στον σύλλογο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρόκειται για ιστορία αγάπης. Αγάπησα πολύ αυτόν τον σύλλογο από την πρώτη στιγμή, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μου αρέσει πολύ. Τα όνειρα μου με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω τρόπαια και τίτλους με τη νέα μου ομάδα.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φίλους της ομάδας είναι πως τώρα είναι η οικογένεια μου, είμαι μέλος της οικογένειας αυτής και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και να φέρουμε τρόπαια στον σύλλογο», είπε ο Μαμαντού Κανέ.