Άρης: Έτοιμοι Γκάμα και Φαμπιάνο

Κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου έχουν τεθεί οι Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο, αφού έλαβαν μέρος στην προπόνηση.

Άρης: Έτοιμοι Γκάμα και Φαμπιάνο

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκαν οι Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο. Αμφότεροι έλαβαν μέρος στην προπόνηση χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής τους μπορεί να υπολογίζει κανονικά τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη αναφέρει:

«Με τους Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ο Καμαρά συνέχισε τη θεραπεία).

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (αύριο, Πέμπτη, θα προπονηθούν το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης) περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, επιταχύνσεις με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής.

* Οι Κυριάκος Ασλανίδης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης παραχωρήθηκε στην Καλαμάτα –επίσης- με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».