Μίτριτσα: «Ο ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει να δείξω την ποιότητά μου» (vid)

Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Αλεξάντρου Μίτριτσα. 

Μίτριτσα: «Ο ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει να δείξω την ποιότητά μου» (vid)

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται από φέτος ο Αλεξάντρου Μίτριτσα. Ο Ρουμάνος εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη στο PAOK TV για την έλευσή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως νιώθει που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια πρόκληση. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να προσφέρω στην ομάδα με την ποιότητα μου».

Για το ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία για μένα να… μεγαλώσω ως παίκτης. Θεωρώ ότι η ομάδα θα με βοηθήσει να δείξω την ποιότητά μου στο γήπεδο».

Για το τι περιμένει να βρει στην Ελλάδα μετά την εμπειρία από το MLS και τη Σαουδική Αραβία: «Σίγουρα περιμένω να βιώσω την αγάπη των φιλάθλων. Γνωρίζω την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Θέλω να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα τους αγώνες».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον ίδιο: «Την ποιότητα μου, να κάνω τα πάντα για την ομάδα και όλοι μαζί να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια».