Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» η μεταγραφή του Παλάσιος

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε οριστική συμφωνία με τις Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, οι οποίες έχουν τα δικαιώματα του Σεμπαστιάν Παλάσιος και στο… παρά πέντε κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» η μεταγραφή του Παλάσιος

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Μετά από κοπιώδεις συζητήσεις και πραγματική… μάχη με το χρόνο οι «πράσινοι» κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή.

Πατσούκα, Ιντεπεντιέντε και Παναθηναϊκός προχώρησαν στην ανταλλαγή των εγγράφων ρυθμίζοντας μια σειρά από επιμέρους ζητήματα που είχαν προκύψει και ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή (3/9), ενώ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την καταβολή συνολικά 2 εκ. ευρώ σε Πατσούκα και Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή δεν ήταν εύκολη, καθώς έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα που είχαν να κάνουν με τις οφειλές της Ιντεπεντιέντε προς την Πατσούκα, ενώ παράλληλα τα στενά χρονικά περιθώρια αποτελούσαν σημαντικό εμπόδιο για να τελειώσει το θέμα.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε επιστρατεύσει άνθρωπό του στην Αργεντινή προκειμένου να είναι παρών στις επαφές και να προλάβει τη… μάχη με το χρόνο.