Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κινκουέ

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η μεταγραφή του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη β' ομάδα της Ίντερ.

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κινκουέ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο 19χρονος Γάλλος αποκτήθηκε από την Ίντερ στην οποία αγωνιζόταν στη β' ομάδα της. Θεωρείται ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ και είναι προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κινκουέ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2025. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας και οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι έχουν βρει ένα ακόμα λαβράκι.

Ο ύψους 1.95μ. Γάλλος στόπερ προέρχεται από τις ακαδημίες της Τρουά και τον απέκτησε η Ίντερ το 2019, έχοντας έως τώρα 54 συμμετοχές στην Πριμαβέρα.

Ο Κινκουέ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και τις τελευταίες μέρες υπήρχε «πολιορκία» από ιταλικούς συλλόγους για να τον κάνουν δικό του. Τελικά ο Ολυμπιακός έκανε την καθοριστική κίνηση και τον έντυσε στα κόκκινα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας από την Κυριακή όταν και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.