Ολυμπιακός: Επιχείρηση «Ρόνι Λόπες» στον Ρέντη

Την Τρίτη (31/8) επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη και αρχίζει μεταξύ άλλων η ένταξη του Ρόνι Λόπες στο κλίμα για να είναι έτοιμος στις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου.

Ολυμπιακός: Επιχείρηση «Ρόνι Λόπες» στον Ρέντη

Έχει αδειάσει ο Ρέντης λόγω των πολλών διεθνών που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το οικογενειακό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β’ στον Ρέντη το Σάββατο (28/8), είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι γύρισαν το απόγευμα της Τρίτης (31/8) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (3/9) ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να παίξει ένα φιλικό με τον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του από σήμερα (31/8) κιόλας έχει μεταξύ άλλων έναν σκοπό: Να βάλει τον Ρόνι Λόπες το συντομότερο δυνατόν στο κλίμα.

Ο βιρτουόζος Πορτογάλος εξτρέμ που πήρε για μερικά λεπτά το «βάπτισμα του πυρός» στην Μπρατισλάβα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» του Μαρτίνς. Όχι φυσικά για τοα αν είναι καλός παίκτης ή όχι. Άλλωστε σε Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία έχουν αναγνωρίσει άπαντες την αξία του. Περισσότερο έχει να κάνει με το πότε θα είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ώστε να πάρει φανέλα βασικού.

Υποτίθεται ότι ο Βαλμπουενά έμεινε στον Ολυμπιακό, όχι για να αποτελέσει την βασική επιλογή του Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά για να είναι μία λύση πολυτελείας, είτε από το ξεκίνημα των αγώνων, είτε ερχόμενος από τον πάγκο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπήρχε η εικόνα ενός Βαλμπουενά βασικού και αναντικατάστατου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, δεν είναι και λίγες οι φορές που βγάζει μυικούς τραυματισμούς.

Με τον ερχομό του Ρόνι Λόπες λοιπόν, τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν άρδην. Αρκεί στο επόμενο δεκαήμερο στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν στον Ρέντη, να βρει τα πατήματά του. Στόχος του Μαρτίνς είναι να τον προετοιμάσει τόσο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, όσο και για την πρεμιέρα του Europa League με την Αντβέρπ.