Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον Βαγιαννίδη

Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός Γιώργος Βαγιαννίδης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και την Ίντερ για να επιστρέψει στο Κορωπί και να διεκδικήσει τη δεύτερη ευκαιρία στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Κορωπί και τον Παναθηναϊκό μετά από την… περιπλάνησή του στην Ιταλία και το Βέλγιο χωρίς επιτυχία.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ προέρχεται απ’ την ακαδημία του «τριφυλλιού» και κάτι περισσότερο από ένα χρόνο πριν αποτέλεσε παρελθόν για να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ίντερ χωρίς όμως επιτυχία.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Ίντερ για τον επαναπατρισμό του, ενώ οι Ιταλοί θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή κι έτσι συναίνεσαν στην μεταγραφή και την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγιαννίδης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, στοχεύοντας στην καθιέρωσή του στην βασική ομάδα των «πρασίνων».

Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός είχε υπογράψει στην Ίντερ στις αρχές της περασμένης σεζόν πλουσιοπάροχο και πολυετές συμβόλαιο, απορρίπτοντας τη σημαντική πρόταση που του είχε κάνει ο Παναθηναϊκός, για να… κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Αντόνιο Κόντε (τότε προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας) αποφάσισε να δοθεί δανεικός. Ο 19χρονος δόθηκε στην Βελγική Σιντ Τρούιντεν στην οποία και παρέμεινε την περασμένη περίοδο, αλλά η επιλογή αυτή αποδείχθηκε στην πράξη λανθασμένη καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαγιαννίδης δεν επιθυμούσε να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, πίεσε την Ίντερ να τον παραχωρήσει και η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση γι’ αυτόν στην παρούσα χρονική στιγμή.