«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Βαλερί» (vid)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Σαουθάμπτον για το δανεισμό του Γιαν Βαλερί για μία σεζόν.

«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Βαλερί» (vid)

Στην απόκτηση δεξιού μπακ έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός που το παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή να κλείσει παίκτη γι' αυτή τη θέση. Οι Πειραιώτες δίνουν μάχη για τον Γκιλμπέρ, ο οποίος είναι ο μεγάλος τους στόχος, αλλά την ίδια ώρα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι έκλεισε άλλος δεξιός μπακ.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τη Σαουθάμπτον, Γιαν Βαλερί. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον σύλλογο της Premier League για δανεισμός μίας σεζόν.

Ο Βαλερί έχει συμβόλαιο με τους "Αγίους" έως το 2023, αλλά φαίνεται πως θα είναι στη σκιά του Τίνο Λιβραμέντο. Έτσι οι Άγγλοι αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ο Βαλερί θα γίνει ο ένατος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει από τη Σαουθάμπτον και ο δεύτερος που θα φύγει με τη μορφή του δανεισμού. Οι "Άγιοι" απέκτησαν τον νεαρό δεξιό το καλοκαίρι του 2015 από τη Ρεν, ενώ πέρσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μπέρμιγχαμ.