Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Καμπετσή η Βίλεμ

Πρόταση για τον δανεισμό του Αργύρη Καμπετσή με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι έχει καταθέσει η ολλανδική Βίλεμ και ο Παναθηναϊκός το συζητάει

Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Καμπετσή η Βίλεμ

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι προσπάθειες που έγιναν με την Γκεζτέπε και την Βέιλε δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα η Βίλεμ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη την Δευτέρα (30/8) και διερεύνησε την προοπτική απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα η Βίλεμ έδειξε διατεθειμένη να καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη με τους «πράσινους» για την φετινή σεζόν και να βάλει οψιόν αγοράς (300.000 ευρώ) για το επόμενο καλοκαίρι αφήνοντας κι ένα ποσοστό μεταπώλησης (10-15%) στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στην προοπτική αυτή, ενώ και ο Παναθηναϊκός δείχνει να αντιμετωπίζει θετικά την προσφορά των Ολλανδών.