ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γέφτιτς για τις υπογραφές

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντάρκο Γέφτιτς της Ρούμπιν Καζάν για να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην ΑΕΚ και να υπογράψει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γέφτιτς για τις υπογραφές

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση της απόκτησης του Ντάρκο Γέφτιτς από την ΑΕΚ.

Μετά την συμφωνία της «Ένωσης» με την Ρούμπιν Καζάν για τον παίκτη, ο Ελβετός μέσος έφτασε σήμερα (30/8) στη χώρα μας προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+3 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει αρχικά στην ΑΕΚ μες την μορφή δανεισμού από την Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο η ελληνική ομάδα έχει οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ως εκ τούτου, αν η «Ένωση» κάνει χρήση της οψιόν, τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Γέφτιτς μέχρι το 2025.

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ελβετός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και χαμογελαστός για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ενώ πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ μία ακόμα μεταγραφή μετά και από αυτή του Στίβεν Τσούμπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Μίλος Μαλένοβιτς.